Kl 07.50 spiser vi frokost. Det går på rundgang å ha kjøkkentjeneste, dette betyr at hver beboer har kjøkkentjeneste ca 1 dag hver uke. Han som har kjøkkentjeneste er ansvarlig for å sette fram mat. Alle hjelper til å rydde ut.

Kl 08.30 er det morgensamling. Her kan beboerne ta opp saker som de ønsker å snakke om i plenum, og vi har en gjennomgang av hva som skal skje i løpet av dagen. Samlingen avsluttes med andakt.

Kl 09.30 skal alle beboerne ut i arbeidstrening (se siden med de forskjellige arbeidsoppgavene)

Kl 12.15 er det tid for lunsj. Kjøkkenansvarlig har på samme måte som frokosten hovedansvaret, og avslutter arbeidsoppgaven sin 1/2 time før de andre. 

Kl 13.00 skal vi ut å jobbe igjen, og vi holder på til kl 16.00.

Kl 17.00 spiser vi middag. Vedkommende som har kjøkkentjeneste lager middag og setter frem. De gis oppskrift, og veiledning i den grad det trengs.

kl 23.30 Ro


Det varierer hva vi gjør om kveldene. Vi ser det vel slik at det er bra hvis deler av opplegget gjenspeiler et vanlig liv, derfor vil vi ikke fylle alle kveldene med aktiviteter. Det er jo slik at de fleste av oss, mange av ukekveldene, kommer slitne hjem fra jobben, spiser middag, leser avisen eller ser på nyhetene, slapper av og prater; noen sånne kvelder vil vi ha.  En gang imellom kan det også hende at vi reiser ut og finner på noe hyggelig (bowling eller lignende).

Lørdag formiddag reiser vi på felles handletur; både for hyggens skyld, men beboerne har jo også behov for handle inn toalettsaker med mer.

Lørdag ettermiddag er det mulighet for å ta imot besøk. Det aktuelle her er familie, eventuelt kjæreste/ektefelle. Alle besøk skal avtales og klareres på forhånd.

Normalt innvilges permisjon etter 1 måned, men vi vil komme frem til om dette skal følges i samtale med den enkelte beboer. Vi legger vekt på at beboerne planlegger positive permisjoner, særlig at de jobber aktivt med å etablere et nytt rusfritt nettverk.

 

 

 ©Stiftelsen Dokka Gård
Fønnsetvegen 903
3623 LAMPELAND
Tlf:  32 76 25 24   Mobil:  913 56 199
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.